Ontbijt en diner in ons moderne restaurant

Voor een heerlijk ontbijt en diner hoeft u de deur niet uit. Geniet van ons verse ontbijt in de vorm van een uitgebreid buffet. Elke ochtend staan frisse zuivelproducten, ovenverse broodjes, vers fruit en lekker beleg voor u klaar. ’s Avonds geniet u van een heerlijke maaltijd: voor ieder wat wils, goed klaargemaakt en verzorgd en geserveerd door onze zeer gastvrije medewerkers. Heeft u bijzondere wensen of een allergie? Wij houden graag rekening met uw dieetwensen en verzorgen op aanvraag ook vegetarische en glutenvrije gerechten.

Ontbijt

Geniet iedere dag van 7.00 tot 10.00 uur en in het weekend van 8.00 tot 11.00 uur van een uitgebreid en wisselend ontbijt in de vorm van een buffet. Op zondag is het 'easy sunday' en kunt u zelfs tot 12.00 uur ontbijten.

Diner

Ons restaurant is dagelijks geopend van 18.00 tot 21.00 uur. Reserveer een plekje en geniet van onze heerlijke voor- hoofd- en nagerechten. Al onze voorgerechten worden geserveerd met brood en boter. Bij onze hoofdgerechten serveren wij een verse salade en krokante frietjes. Neem alvast een kijkje in onze uitgebreide menukaart:

Bekijk de menukaart

Bekijk de drankkaart