Scheveningen: diverse uitstapjes in de omgeving

Zoek de rust op aan het strand, bezichtig een van de vele musea of bezoek een van de andere bijzondere Scheveningse plekken. De tramhalte bevindt zich immers bij ons om de hoek.

Vrije tijd

Als u in Scheveningen bent, gaat u natuurlijk lekker uitwaaien op het strand. Geniet van een hapje en drankje én van de gezelligheid aan de boulevard. Hier vindt u binnenkort ook Legoland. Maar vergeet ook niet één of meerdere musea te bezichtigen. Een echte aanrader is het Mauritshuis: een rijksmuseum met zo’n 800 schilderijen uit de 17e en 18e eeuw. Bezoek ook de Ridderzaal, de Eerste en Tweede Kamer aan het Binnenhof. Heeft u liever een bredere blik over Nederland? Dan is Madurodam een plek voor u. Voor een avond theater gaat u naar het AFAS Circustheater. De afgelopen twintig jaar trokken musicals als The Phantom of the Opera, Miss Saigon, The Lion King en Tarzan miljoenen bezoekers. In de buurt van ons hotel bevinden zich meerdere wellnesscentra. Ga bijvoorbeeld naar Ceasar Den Haag of Elysium. Daarnaast biedt Scheveningen het hele jaar door diverse grote evenementen, festivals, optredens, strandfeesten en markten. Maar er is nog veel meer te doen in Scheveningen! Benieuwd naar het actuele aanbod? Stuur ons een e-mail of bel met +31 70 3065500.

Madurodam

Zakelijke hotspots

Voor een congrescentrum met internationale allure bent u bij World Forum aan het juiste adres. Deze multifunctionele locatie is geschikt voor congressen, beurzen, recepties, persconferenties en festivals. Elke tien minuten rijdt er een bus van ons hotel naar het Internationaal Strafhof. De busrit zelf duurt niet veel langer. Bent u op zoek naar een vergaderlocatie met een bijzondere ambiance? Dan raden wij u graag het Zuiderstrandtheater aan. Deze mooie locatie is niet alleen het decor van allerlei theatervoorstellingen, maar is ook geschikt voor congressen, productintroductiebijeenkomsten, vergaderingen en feestavonden. Ook de Blauwe Kamer is met haar bijzondere inrichting een interessante locatie als u indruk wilt maken op uw gasten.